Om oss

Jag är en terapeut som bland annat jobbar med att skapa individanpassade träningsprogram till våra kunder. I min vardag träffar jag kunder, genomför analyser, väljer ut övningar och skickar med kunderna skräddarsydda program med övningar att göra hemma.

Jag tröttnade på att sitta och manuellt bygga varje enskilt övningsprogram från grunden vilket tog extremt mycket tid, både från mina kunder och från min odebiterbara arbetstid! Jag saknade enkla, prisvärda alternativ på marknaden som i ett kick genererar pdf:er av de övningar jag använder, så jag beslutade oss för att skapa mitt eget.

Min målsättning är att Sessionbuilder, oavsett om du jobbar på hobbynivå, har ett litet eller stort företag, ska kunna underlätta din vardag. Jag vill att du ska få så mycket tid över som möjligt att fokusera på dina kunder när de är där, samtidigt som du minimerar arbetstiden efter avslutad session.

Med Sessionbuilder får du fullständig frihet att kommunicera med kunderna på samma sätt som du gör i individuella möten, genom att använda dina egna bilder, texter och ord.

Många av programmen på marknaden innehåller för mig onödiga funktioner samtidigt som det ofta tillkommer extra avgifter för diverse tilläggstjänster. Jag har istället valt att hålla en låg kostnad för samtliga tjänster som Sessionbuilder har att erbjuda. Enkelt, bekvämt och tryggt.

© GJ2S Industries AB 2019
«Villkor»
rebecca@sessionbuilder.se
© GJ2S Industries AB 2019
«Villkor»
rebecca@sessionbuilder.se